Bangkoks bästa nattmarknad! Vi älskar att äta fantastisk thailändsk gatumat och så vi var tvungna att komma och besöka Jodd Fairs nattmarknad i Bangkok, Thailand. Vi har letat efter den bästa nattmarknaden i Bangkok – och vi tror att Jodd Fairs-marknaden kan vara det! Alldeles intill Central Rama 9 är nattmarknaden Jodd Fairs väldigt lätt att ta sig till och har lite utsökt thaimat. Om du reser lite till Thailand och vill prova äkta thailändsk gatumat måste du prova Jodd Fairs nattmarknad Bangkok. Denna Bangkok-vlogg kommer att visa dig allt du behöver veta om Jodd Fairs 2022. Seriöst, om du letar efter en nattmarknad i Bangkok för att prova Bangkok street food så behöver du verkligen besöka Jodd Fairs Bangkok. Denna Thailand-vlogg visar dig vad du kan förvänta dig på en Thailands nattmarknad och hur det är att vara i Bangkok 2022. Så vad väntar du på? Kom och besök Jodd nattmarknad Bangkok.

Thank you!

If you found this video helpful then please give it a Super Thanks to support the channel! Location: https://goo.gl/maps/BAGWZs8jvHk6xAfs8 #bangkok #nightmarket #joddfairs #thailand #thaifood #bangkokstreetfood #bangkokvlog #bangkokthailand #travelvlog #thaistreetfood #food #market #2022 #amazingthailand #streetfoodvideos JOIN THE CHANNEL https://www.youtube.com/channel/UCHy9…

Boka din nästa vinter resa redan idag!

Rekommendera boende nära till allt på gång avstånd Grand Fortune Hotel Bangkok

Du kanske också gillar: