Tillsammans med en av landets största byrå Thailand Travel Center är vi den ultimata

MICE Planner i Thailand. Thailand har blivit en främsta destination för MICE (möten, incitament, konferenser och utställningar) evenemang, som erbjuder ett brett utbud av arenor och exceptionella upplevelser. Med sina livliga städer, vackra stränder och rika kultur har Thailand något för alla. Som MICE-evenemangsplanerare i Thailand hittar du den perfekta miljön för ditt evenemang på en av de många fantastiska destinationerna i Bangkok, Phuket, Pattaya, Hua Hin, Chiang Mai, Krabi, Khao Lak, Phuket och Koh Samui Thailand. M.I.C.E Thaialnd – Travel for All, Wellness and Spa Hotels, Events, Sports Activities and Lifestyle (racetothailand.com)

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *