Phuket-provinsen ligger i södra Thailand. Det är den största ön i Thailand och ligger vid Andamansjön. Den närmaste provinsen i norr är Phang-nga och de närmaste provinserna i öster är Phang-nga och Krabi.

Phuket har ett stort kinesiskt inflytande, så du kommer att se många kinesiska helgedomar och kinesiska restauranger runt om i staden. En kinesisk vegetarisk festival hålls där varje år. Även om det kinesiska samhället är ganska stort, finns det många andra etniciteter som tar med sig alla sina traditioner och festivaler från hela världen till Phuket.

Phuket är en stor ö och är omgiven av många magnifika stränder som Rawai, Patong, Karon, Kamala, Kata Yai, Kata Noi och Mai Khao. Laem Phromthep Viewpoint sägs ha de vackraste solnedgångarna i Thailand.

Det är dock inte bara stränder, det finns också fantastisk klassisk arkitektur som Goom Restaurant. Det och den mycket välkomnande atmosfären och det berömda nattlivet i Phuket gör att du kan se varför ön är en hotspot för turister i Thailand.

Res till värmen förslag

Patong Bay Hill Resort Rum – 1 sovrum – havsutsikt sön 26 nov. – lör 9 dec. 13 nätter inklusive flyg med Turkish Airline Pris: 15500 kr/person pris är beräknad på 2 personer del i rum inkl. frukost.

The Yama Hotel Phuket Deluxe-rum – havsutsikt sön 3 mars – lör 16 mars 13 nätter inklusive flyg med Emirates Pris: 20500 kr/person pris är beräknad på 2 personer del i rum inkl. frukost.


Bangkok & Phuket Package, 11 Days 10 Nights Tur kod: TTCBKK0110 Pakettyp: Bangkok – Phuket

Gäller nu – 31 okt 2024 Pris från: 9980 kr/person pris är beräknad på 2 personer del i rum inkl. frukost. Flyg tillkommer.

Priset inkluderar

  • 3 nätter i Bangkok. Ramada Plaza Menam Bangkok (Deluxe rum med utsikt över floden)
  • 7 nätter i Phuket. Kata Seabreeze Phuket (GREENERY ROOM)
  • Privat transfer från Bangkoks flygplats till hotell i stan med engelsktalande guide.
  • Privat transfer från hotell i Bangkok stad till Bangkoks flygplats endast med föraren.
  • Privat transfer tur och retur från Phukets flygplats till hotellet på Phukets fastland endast med föraren.
  • Privat halvdag Damnoen Saduak Floating Market & Railway Market med engelsktalande guide.
  • Alla inträdesavgifter för besök som nämns i programmet.
  • Alla måltider som anges i programmet.

Fråga oss vi har olika förslag för er till värmen telnr: +46704328888 eller info@racetothailand.com

ALLA PRISER KAN ÄNDRAS EFTER AKTUELLA TILLGÄNGLIGHET AV FLYG OCH HOTELL

SAMT VALUTA ÄNDRING!

Du kanske också gillar: