På ”Laem Chabang International Country Club” njuter alla av känslan av att vara nära naturen på denna frodiga och exotiska bana designad av den berömda golfaren Jack Nicklaus. Denna golfbana i världsklass består av 27 hål på 700 hektar.

När du besöker Thailand kan du vara säker på att du inte missar golfbanan i världsklass på Laem Chabang International Country Club. Laem Chabang är designat och rekommenderat av Jack Nicklaus och är helt enkelt den bästa platsen för att tillbringa din semester i Thailand. Och det är bara 30 minuter från Pattaya eller 109 km från Bangkok.

Bästa golfbanan i Thailand

”Som designer av golfbanan är jag mycket glad över att ha en så vacker slutprodukt. Jag är också mycket nöjd med att ägarens engagemang för kvalitet har utsträckts till underhållet av banan. Jag rekommenderar Laem Chabang International Country Club är verkligen i världsklass i alla avseenden.”

Bästa golfbanan i Thailand

Boka tee off med oss telnr: +46704328888 eller info@racetothailand.com

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *