5 Island Sunset Cruise by Siamese Junk Boat

Våra solnedgångsresor körs 7 dagar i veckan året runt och börjar cirka 14.00 med mötesplatser i både Ao Nang och Railay. Vi tar oss ut till öarna framför Railay – (Poda, Chicken, Si och Ta Ming), där vi snorklar och simmar. Vårt teakdäck är perfekt för att koppla av och njuta av den majestätiska utsikten. Vi avslutar dagen med att segla tillbaka mot Railayhalvön samtidigt som vi tittar på solnedgången över Andaman. Slutligen får vi simma i vattnet bredvid Pranang Beach för de som vill uppleva simning i bioluminescensen efter mörkrets inbrott.

Resan startar 14.00 och slutar runt 20.00. Observera att vår turné är beroende av väder- och tidvattenförhållanden. Tidpunkt för möte: AO NANG – 13:15 RAILAY – 13:30

Kostnader: Vuxna 13 år+ 2800 THB Barn 4-12 år 1800 THB Småbarn 0-3 år grattis

Mer information om Krabi Sunset Cruises

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *