Pattaya Countdown 2023 kommer att hållas från 29 december till 31 december 2022 kommer att bli årets största evenemang i Pattaya. I år kommer nedräkningsfestivalen att ge tillbaka en positiv ekonomi och lycka till Pattaya, Chonburi. Pattayas borgmästare Poramet Ngampichet vill att både thailändare och utländskaturister ska vara med i nedräkningen i Pattaya Countdown 2023.

Topp artister är på plats PP Billkin, Bodyslam, Bowkylion, Zani+Oat+Pop, The Toys, Tilly Birds, Palmy, Zom Marie, Lipta, Pong SMF, Urboy TJ, Two Popetorn, Wonder Frame, Klear, Angie och F. Hjälte. KPop-importsångare är Sandara Park, Bambam och Sunmi. Det kommer också att finnas stora överraskningar, enligt arrangörerna. Inträde är gratis.

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *