Letar du efter några smekmånadsdestinationer i Thailand med en smak av kultur och exotisk naturlig skönhet? Då är en smekmånad i Thailand vad du har letat efter. När du beger dig till norra delen av nationen kan du njuta av den underbara utsikten över sjön och utforska några av Thailands fantastiska djungler. När du är där kan du fördjupa dig i Lanna kulturen. Kvällarna kan spenderas med läckra måltider och utomhus. Om du vill uppleva stadslivet som en smekmånadsdestination i Thailand måste du bege dig till Bangkok. Denna livliga och livliga stad är definitivt en spännande upplevelse som du aldrig kommer att glömma. Efter att ha upplevt Bangkoks liv och rörelse, om du vill koppla av, varför inte besöka en av Thailands många stränder. Här kan du koppla av i ett lyxigt spa eller snorkla och ta reda på vilka paradis som finns under det klarblå vattnet.

Chiang Mai

Upplev förstklassig service på Four Seasons Resort Chiang Mai erbjuder utsikt över risfälten och bergen i Mae Rim-dalen, boende i lyxiga bungalows med sittmöbler utomhus, ett spa och en utomhuspool. Four Seasons Chiang Mai erbjuder boende i bungalows dekorerade med originalmålningar och thailändsk konst. De har även polerat teakgolv och vackra thailändska bomullstyger. Four Seasons Resorts restauranger serverar ett brett utbud av thailändska, asiatiska och internationella rätter. Loungen är inredd i paviljongstil och erbjuder en mängd olika cocktails, drycker och snacks. Four Seasons erbjuder gratis transferservice från Chiang Mai City, som ligger cirka 1 timmes bilresa bort.

Bangkok

Känn dig som en kändis med den förstklassiga servicen på The Peninsula Bangkok. The Peninsula Bangkok ligger vid floden Chao Phraya och erbjuder lyxiga rum med alla faciliteter och utsikt över floden Chao Phraya. Detta tillgänglighetsanpassade hotell har en utomhuspool och ett fitnesscenter. Det tar bara 5 minuter med gratis färja från BTS-stationen Saphan Taksin. Den internationella flygplatsen Suvarnabhumi ligger 45 minuters bilresa från The Peninsula. Grand Palace och Wat Arun-templet ligger inom 20 minuters bilresa från boendet. På Mei Jiang Restaurant kan du njuta av utsökta kantonesiska rätter till lunch och middag i en elegant miljö. Restaurangen Thiptara serverar autentiska thailändska rätter till middag i en gammal thailändsk atmosfär med utsikt över floden.

Koh Yao Noi

Six Senses Yao Noi erbjuder en rogivande tillflyktsort som breder ut sig över ett 9 hektar stort område med naturlig grönska. Hotellet omges av vackra landskap och erbjuder lyxiga villor med luftkonditionering, egen pool och personlig butler. De rymliga villorna bjuder på utsikt över Phang Nga-bukten. Alla har en poolterrass med matplats och solstolar. Varje bekvämt vardagsrum har platt-TV, gratis internet och dockningsstation för iPod. I det egna badrummet finns badkar och utomhusdusch. Six Senses Yao Noi ligger 1 timme med bil och motorbåt från Phuket.

Krabi

The Tubkaak Krabi Boutique Resort ligger inbäddat i riklig grönska och erbjuder boende på stranden Tubkaak Beach. Här finns rymliga rum, ett komplett spa och en utomhuspool. Rummen på Tubkaak Boutique Resort har träinredning som ger en mysig känsla. Gästerna kan slå sig till ro på balkongen och njuta av utsikten över bergen. Varje rum har ett utomhusbadrum i tropisk stil. Biblioteket är en idealisk plats för dig som vill läsa i lugn och ro. Där finns stora fåtöljer och en samling av böcker och tidskrifter. Stranden och poolen är utrustade med solstolar. Hotellanläggningen erbjuder även sightseeingturer och matlagningskurser.

Koh Samui

Vana Belle, A Luxury Collection Resort, Koh Samui ligger på stranden Chaweng Noi. Resorten erbjuder lyxiga sviter och villor med egen pool och gratis WiFi. På Vana Spa kan du njuta av avkopplande massagebehandlingar. På resorten finns även en utomhuspool, en bastu och ett fitnesscenter som är öppet dygnet runt. Från resorten är det 15 minuters bilresa till Samuis flygplats. Wat Phra Yai (Big Buddha Temple) ligger 20 minuters bilresa bort, och till stenformationen Hin Ta Hin Yai är det 10 km. Restaurangen Kiree serverar internationell mat och thailändska specialiteter till frukost och middag. Panali, som ligger vid stranden, erbjuder italienska rätter till lunch och middag. I poolbaren kan du smutta på en god drink medan du beundrar havsutsikten.

För mer information kontakta oss på  +46704328888 eller info@racetothailand.com

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *