På Accessible Thailand Tours erbjuder vi skräddarsydda semestrar för kunder med funktionshinder eller speciella behov som normalt gör utlandsresor till en skrämmande möjlighet. Med tillgängliga Thailand Tours dock, kan du lägga dina bekymmer åt sidan. Oavsett om du är blind eller synskadad, eller är rullstolsburen, vet vi rätt boende för dig och förstår de speciella researrangemang som du kan behöva.

Våra specialutbildade guider tar hand om alla dina behov med vänlighet och känslighet. Vi tillgodoser också alla som kan behöva extra hjälp när de reser, oavsett anledning. Accessible Thailand Tours tillhandahålls av Nutty’s Adventures, certifierade av Travelife for Excellence in Sustainability och specialister på oförglömliga Thailand-reseupplevelser.

Våra tjänster i Thailand

För blinda, rullstolturer, assisterade turer. Varför resa med Accessible Thailand Tours?

Ansvar

Accessible Thailand Tours drivs av Nutty’s Adventures, som i 14 år har erbjudit ansvarsfullt och hållbart drivna samhällsbaserade turer och äventyrssemestrar. Nutty’s Adventures är en av endast fyra researrangörer i Thailand som är certifierade av Travelife för Excellence in Sustainability.

Förutom vår ansvarskänsla gentemot miljön och lokala kulturer bryr vi oss också om människor och försöker ge så mycket nytta som möjligt till de partners som vi arbetar med. Från denna önskan att leverera fördelar till andra har ökat vårt engagemang för tillgänglig turism. Vår önskan är att glädjen och belöningarna med resor kan vara tillgängliga för alla människor, oavsett fysiska funktionshinder.

Uppleva

Med år av forskning och konsultation bakom oss har vi skapat en rad turer i olika delar av Thailand för personer med olika funktionsnedsättningar.

Vi har byggt upp en bra leveranskedja av tillgängliga hotell, tillgängliga fordon och specialutrustning, och våra erfarna guider har genomgått specialistutbildningar. Tidigare kunders vittnesmål illustrerar framgången för alla våra noggranna förberedelser och denna expertis har erkänts; Vi har blivit ombedda att tala om tillgänglig turism vid nationella och internationella konferenser och forum, och vi är mycket glada att dela våra erfarenheter med andra, så att tillgänglig turism för alla kan lyckas och växa över hela världen.

Förtroende

Våra tillgängliga Thailand-turer har utvecklats noggrant under flera år, i nära samarbete med akademiska institutioner, Thailand Association of the Blind, Mahathai Foundation for People with Disabilities och Thailands turistmyndighet.

Med detta stöd från regeringen, uppmuntran från European Network for Accessible Tourism (ENAT) och den ovärderliga expertisen hos människor som har ägnat sina liv åt att hjälpa personer med funktionsnedsättning och, naturligtvis, de funktionshindrade själva, har vi utvecklat turnéprogram som erbjuder roliga och tillfredsställande semestrar, drivs professionellt och uppfyller allas speciella behov. Helgdagar du kan lita på.

Säkerhet

Säkerhet är en så viktig faktor i världen idag, så förutom att planera turer som kan köras bekvämt och säkert för kunder med funktionshinder, måste vi också överväga faror som inte kan ses. Thailand har drabbats mycket mindre hårt av COVID-19 än de flesta andra nationer i världen. Snabba regeringsåtgärder och det thailändska folkets samarbete har hållit infektioner och dödsfall till ett minimum. Vi har alla för avsikt att hålla det så och tar därför säkerhetsåtgärder på största allvar.

Tidigt utarbetade Thailands turistmyndighet uppsättningar av kriterier för de olika sektorerna i turistnäringen att följa. Amazing Thailand Safety and Health Administration (SHA) certifikat tilldelas företag som uppfyller de nödvändiga kriterierna. Vi fick vårt certifikat i juli 2020. Alla aspekter av din säkerhet kommer att vara vårt främsta bekymmer när du reser i Thailand med oss.

Välkända partners, som litar på oss att erbjuda dig de bästa semestern i Thailand