Specialdesignade resepaket rullstolsresenärer Safari Adventure på Khao Kheow Open Zoo

Plocka upp från ditt hotell på morgonen och överför till Khao Kheow Open Zoo. I över 32 år har denna djurpark varit en uppskattad resurs i Chonburi-provinsen och omfattar över 2,000 tunnland av Khao Kheow-Khao Chom Puo Wildlife Sanctuary.

Höjdpunkten i Khao Kheow Open Zoo är utan tvekan de stora utomhushöljena som rymligt rymmer djur som lejon, giraffer, rådjur och elefanter. En annan unik attraktion är elefantens badtid som du kan titta på genom ett stort fönster i akvariestil.

Du kommer att ha hela dagen på djurparken, så gott om tid att njuta av att titta på alla majestätiska djur i denna stressfria miljö. Turnén slutar tillbaka på ditt hotell i Pattaya på sen eftermiddag.

Gemenskap, natur och strand runt Pattaya

Plocka upp efter frukost och kör till Takiantia Community, som tar sitt namn från de jätte Ta-khian-träden som omger byn. Här kan du lära dig om ett traditionellt sätt att skapa mönster på tyger, med endast blommor, löv och naturliga dör. En unik process som kommer att fascinera dig.

Efter denna byupplevelse är det dags att köra söderut till Sattahip-distriktet. Känd för avskilda stränder och orörd natur, är detta en idealisk plats för naturskydd. Besök Royal Thai Navy Sea Turtle Conservation Center och sköldpaddsbarnkammare, som utbildar allmänheten om havssköldpaddor och farorna med plastavfall till den marina miljön.

Njut av en skaldjur lunch på Turtle Conservation Center med en magnifik utsikt över havet.På eftermiddagen, kör i ca 10 minuter till Nang Ram Beach. Här kan du ta dig tid att sitta vid stranden, njuta av brisen, ta ett dopp i havet eller bada i den närliggande poolen. Njut av några timmar på fritiden på denna vackra strand innan du går tillbaka till Pattaya, där turnén slutar på ditt hotell.

7 dagar Bangkok och Beyond för rullstolsresenärer programmet

Bangkok and Beyond for wheelchair travel | Accessible Thailand (accessible-thailandtours.com)

9 dagar rullande genom norra Thailand Tour

Rolling Through Northern Thailand Tour | Accessible Thailand (accessible-thailandtours.com)

4 dagar Södra Thailand Gateway för rullstolsanvändare

Southern Thailand Gateway for Wheelchair | Accessible Thailand (accessible-thailandtours.com)