Tillsammans med en av landets största byrå Thailand Travel Center är vi den ultimata

MICE Planner i Thailand.

Thailand har blivit en främsta destination för MICE (möten, incitament, konferenser och utställningar) evenemang, som erbjuder ett brett utbud av arenor och exceptionella upplevelser. Med sina livliga städer, vackra stränder och rika kultur har Thailand något för alla. Som MICE-evenemangsplanerare i Thailand hittar du den perfekta miljön för ditt evenemang på en av de många fantastiska destinationerna i Bangkok, Phuket, Pattaya, Hua Hin, Chiang Mai, Krabi, Khao Lak, Phuket och Koh Samui Thailand.

Planera framgångsrika möten i Thailand

Ett lyckat möte börjar med den perfekta lokalen. Thailand erbjuder ett brett utbud av mötesplatser, catering till grupper av alla storlekar och preferenser. Från toppmoderna konferenscenter i Bangkok till strandorter i Phuket, det finns en mötesplats som är perfekt för ditt evenemang. Utforska de bästa mötesplatserna i Thailand för att hitta den perfekta miljön för din nästa sammankomst.

Incitaments evenemang i Thailand: Belöna och inspirera ditt team

Incitamentsevenemang är ett kraftfullt sätt att motivera och belöna ditt team för deras hårda arbete. Thailand erbjuder ett varierat utbud av upplevelser för att göra ditt incitamentsevenemang oförglömligt. Planera ditt nästa incitamentsevenemang i Thailand och skapa varaktiga minnen för ditt team.

Konferens evenemang i Thailand: Kombinera affärer och fritid

Thailands konferensfaciliteter i världsklass och vackra omgivningar gör det till en idealisk destination för både affärer och fritid. Planera ditt nästa konferensevenemang i Thailand och upptäck hur landets unika blandning av modernitet och tradition skapar den perfekta miljön för ett framgångsrikt och roligt evenemang.

Event evenemang i Thailand: Visa upp ditt varumärke

Utställningar är ett utmärkt tillfälle att visa upp ditt varumärke och nätverk med branschfolk. Med många utställningscenter och flexibla utrymmen är Thailand det perfekta resmålet för ditt nästa utställningsevenemang. Gör ett bestående intryck på dina deltagare med ett välplanerat och genomfört evenemang på en av Thailands otroliga destinationer.

Mission Thailand

 Stora erfarenhet sedan 2010 med en bredd nätverk i Thailand att kunna marknadsför fantastiska evenemang med energiskt teampartner i Thailand som är engagerat i att ge enastående resultat och flexibiliteten att möta och övervinna utmaningar.

Kontakta oss telnr: +46704328888 eller info@racetothailand.com