Upplev förstklassig service och njutning av upplevelse.

Året runt solsken, oöverträffat värde och utsökt lokal mat, Thailand är ett idylliskt val för ett destinationsbröllop. Bli guidad i din planering av vårt erfarna och kunniga team som tar gissningarna ur att samordna ett bröllop i Thailand med enastående resultat. Efter inledande samråd kring dina idéer, semesterplaner, föredragen stil, gruppstorlek och budget, tar vi oss till Thailand hjälper dig att välja den bästa platsen och gäst boendealternativen. Vi rekommenderar och genomför också bokning och betalning av dina bröllops tillägg inklusive mat och dryck, firande, blommor, hår och smink, underhållning, fotografering och transport val. Vi konsulterar varje steg på vägen och fokuserar på absolut personalisering och tillgodoser individuella lyx nivåer till maximalt värde. Från en boutiqueresort till en avskild djungel villa, vår lokala insikt, pålitliga leverantörer och ärliga tillvägagångssätt lämnar inget åt slumpen när du planerar ditt Thailand bröllop med oss.

FÖRE OCH EFTER BRÖLLOPSEVENEMANG

Med P..Travel Designer behöver din bröllopsdag inte vara den enda dagen att fira med dina gäster. Vi samordnar snygga och personliga evenemang före och efter bröllop som förvandlar din bröllopsdag till en veckolång fest för alla. Ett avslappnat cocktailparty ger det perfekta tillfället att välkomna gäster till Thailand och låter alla träffas före ditt bröllop och skåla för festligheterna framöver. Vi kan samordna thailändska matlagningskurser, golfdagar, dykning, solnedgångs kryssningar och dagspa och vi har några fantastiska förslag för dem som vill ta dagsutflykter eller njuta av höns- och svensexor dagar! Efter bröllopet ordnar vi idylliska återhämtnings bruncher, grill luncher eller avslappnade solnedgångs middagar för dig och dina gäster. Njut av de färskaste grillade skaldjur och läckra gourmet sallader medan du varvar ner på stranden efter den stora dagen.

Det är inga överraskningar, inga sena dolda kostnader. Ni visste varje bath och vad den spenderades på, vi hade full kontroll över budgeten för mat, styling, dryck etc.

Vi arbetar helt inom era budget och alla tillgängligheter.

Ni skrattar med era gäster, det enda ni gör är att köpa ring, klänning, skjorta och dyka upp.

För mer information kontakta oss på +46704328888 eller info@racetothailand.com