Vår Pla Luang var ursprungligen ett handelsfartyg för över 100 år sedan. Hon reste mycket och transporterade varor över hela Sydostasien. Pla Luang översätts till ”den hedervärda fisken”… och är ett ädelt och respekterat namn i Thailand. Hon har sedan länge gått i pension från sina dagar som handelsfartyg och bor i Railay i cirka 20 år nu. Under de senaste åren har det blivit kärleksfullt restaurerat för dig att njuta av. Traditionellt har skrovet en slangskoformad akter som stödjer ett högt däck. Botten är platt i en flodskräp utan knä (liknande en sampan) så att båten förlitar sig på en dolkbräda, styrbräda eller ett mycket stort roder för att förhindra att båten glider i sidled i vädret. Havsgående skräp har ett böjt skrov.

5 Island Sunset Cruise by Siamese Junk Boat

Våra solnedgångsresor körs 7 dagar i veckan året runt och börjar cirka 14.00 med mötesplatser i både Ao Nang och Railay. Vi tar oss ut till öarna framför Railay – (Poda, Chicken, Si och Ta Ming), där vi snorklar och simmar. Vi har också en 2 personers kajak och 4 Stand Up Paddle Boards för våra gäster att använda. Gör så mycket eller så lite du vill. Vårt teakdäck är perfekt för att koppla av och njuta av den majestätiska utsikten. Vi avslutar dagen med att segla tillbaka mot Railayhalvön samtidigt som vi tittar på solnedgången över Andaman. Slutligen får vi simma i vattnet bredvid Pranang Beach för de som vill uppleva simning i bioluminescensen efter mörkrets inbrott.

Sunset Cruise Höjdpunkter Lämplig för alla åldrar, vår resa inkluderar gratis vatten, juice och läsk tillsammans med frukt, snacks och en utsökt thailändsk buffémiddag. (Vegetariska/veganska alternativ tillgängliga). Engelsktalande erfarna guider. All snorkelutrustning och flytvästar ingår. Receptbelagda masker finns också. 1 kajak och 4 Stand Up Paddle Boards för våra gäster att använda. Vi har ett badrum i västerländsk stil ombord. Cocktails, öl, sprit och vin kan köpas i vår bar.

Resan startar 14.00 och slutar runt 20.00. Observera att vår turné är beroende av väder- och tidvattenförhållanden. Tidpunkt för möte: AO NANG – 13:15 RAILAY – 13:30

Kostnader: Vuxna 13 år+ 3200 THB Barn 4-12 år 2200 THB

Småbarn 0-3 år grattis

Krabi Sunset Cruises för mer information kontakta oss på

0704328888 eller info@racetothailand.com

Vänligen notera Vi behöver minst åtta (10) passagerare för att segla. Om vi inte når det här numret på ditt föredragna datum kommer ett alternativt datum att föreslås eller så kommer du att få hela återbetalningen.

Mat och dryck är inte tillåtet att ta med ombord.

*Hyr Sunset Cruises privat fest eller event upp till 30 personer upp till 8 timmar.

**Avbokningsregler ** Vänligen kontakta oss minst 7 dagar i förväg för att avboka utan kostnad för dig. Mindre än 7 dagar och upp till 48 timmar innan du kommer att debiteras 50 % av resans kostnad. Mindre än 48 timmar före 100 % av resans kostnad. Datumändringar är tillåtna upp till 48 timmar innan utan kostnad (beroende på tillgänglighet).

Vi förbehåller oss rätten att ändra eller avboka resan på grund av oförutsedda omständigheter.