HYPE BOAT CLUB erbjuder en unik, lyxig och festlig livsstil ombord på våra båtar, så att våra gäster kan njuta av kvalitets service, god mat och dryck och en bekväm miljö för att besöka de vackraste öarna runt Phuket, allt till ackompanjemang av den senaste musiken som spelas av våra invånare eller gäst-DJs på våra båtar. Vi strävar efter att skapa den ultimata seglings upplevelsen, oavsett om du reser ombord på vår lyxiga Hype-Katamaran.

Ombord på en stor elegant katamaran med bekväma dag bäddar, professionell besättning och värdinnor. Vi erbjuder våra gäster ett urval av ljuvlig plockmat och en bar med en omfattande meny med fina drycker.
Båten är utrustad och designad efter din komfort och KÄNN VIBBARNA från vår DJ kommer att underhålla din dag från en lounge musik atmosfär till klubb mixar. Långt ifrån liv och rörelse på ön, erbjuder vår kryssning gästerna en hisnande dag på kristallvattnet i Phuket och i slutet av dagen en magisk solnedgång.

MAT OCH DRYCK BUFFÉ OMBORD Vi erbjuder våra kunder ett urval av plockmat från traditionell thailändsk mat till sushi och tapas samt ett brett utbud av drycker.

DAGS ATT HA KUL VATTEN AKTIVITETER under denna dag erbjuder vi en badpaus där du kan snorkla, paddla eller helt enkelt plaska runt i det kristallklara vattnet i Andaman Sea.

Pris: Vuxna 4700 THB Barn 4-14 år 4000 THB Infant 0-3 år gratis.

VÄLKOMMEN COCKTAIL, LÄSK / MAT / FÄRSK FRUKT PADDEL & SNORKLING UTRUSTNING

HANDDUK, DELAD DAGBÄDD, HOTELL TRANSPORT INGÅR.

Av HYPE BOAT CLUB: – Om vi inte kan segla säkert på grund av dåligt väder förbehåller sig Hype rätten att avboka resa. – Hype kan erbjuda dig att skjuta upp resan eller att få 100 % återbetalning.

HYPE BOAT CLUB för mer information kontakta oss på

0704328888 eller info@racetothailand.com

Event Kalender

PÅ VÄG TILL PARADISET RESPLAN

** Upphämtningstid kommer att vara cirka 1-2 timmar före starttid beroende på din upphämtningsplats** Vi kommer att informera den exakta upphämtningstiden en dag före avgång. Om man åker på egen hand till Chalong Pier ombordstigning från 11:00. Öppet varje dag från 11.30 till 18.30 Upptäck de vackraste öarna i Phuket: Coral Island och Racha Island ombord på en lyxbåt.

GÖR DIN EGEN PRIVAT KRYSSNING ETT OFÖRGLÖMLIGT ÖGONBLICK

Unna dig själv och dina nära och kära ett exceptionellt ögonblick genom att privatisera en av våra båtar.

Coming Soon!

YONA-STRANDEN FANTASTISK STRANDKLUBB

Ha en otrolig tid på världens första flytande strand klubb. Ett unikt och exklusivt projekt på Phuket, restaurang, barer, infinit pool. Alla ingredienser finns där för att du ska ha en otrolig tid ombord på vårt helt nya projekt: YONA BEACH.