Företag,organisation,förening förmåner och erbjudanden 

Race to Thailand Holiday Experience  vill erbjuden goda förmåner till er företag, organisationer samt föreningar på de unika hotell och resort i Thailand.  

Det är inte särskilt konstigt att hundratusentals svenskar väljer att resa till Thailand år efter år, med tanke på paradisstränderna, det berömda lokala köket, de spännande utflykterna, fina hotellen, det solsäkra klimatet och den vänliga befolkningen.

Vi ger er allt ni kan önskar er av en affärsresa, konferens,klubbresor eller semester med guldkant. 

Anslut er till oss idag så löser vi förmånserbjudande i Thailand

Erbjudande partner i Thailand

Ett mästerverk och Thailand största golf anläggning  på 81 hål.
Siam Country Club i Pattaya är välkänt för golfare i Asien som ett bra ställe att spendera din tid på de bästa golfbanorna i Thailand.

Best Golf Course Renovation in Asia
Best Course in Thailand
The Rolex World’s Top 1,000 Golf courses 2010
Best golf course in 206 Countries by GolfDigest
Best Maintained Golf Course in Asia Pacific

HOSTED THE 'HONDA LPGA' MORE THAN 10 TIMES
https://siamcountryclub.com/

Namnet Hansar är hämtat från det forntida sanskritspråket och betyder att det betyder lycka och glädje. Konceptet och filosofin för Hansar Samui är att leverera en lyxig resort och spa-upplevelse till varje gäst som är glad, minnesvärd och rolig. Hansar Samui handlar om att leva livet i full färg och hitta glädje i varje ögonblick.
http://www.hansarsamui.com/

THE EMERALD-COVE KOH CHANG Hotell i Koh Chang, Trat, Thailand
Mot en bakgrund av horisonten där solnedgången möter soluppgången, mellan vajande kokosnötpalmer på den gyllene sanden på Klong Prao Beach, ligger din nästa perfekta resa vid hotellet Emerald Cove Koh Chang. Det 5-stjärniga hotellet på The Emerald Cove Koh Chang välkomnar dig med lyxiga bekvämligheter, extraordinär service och ett oöverträffat läge vid stranden som har privata fantastiska 50-meters pooler vid stranden och fantastisk utsikt. Ät middag på en av våra flera hotellrestauranger, som har thailändska, lokala skaldjur och andra globala smaker.

https://www.emeraldcovekohchang.com/  

Sea Sand Sun Resort and Villas Pattaya. En lugn men ändå lyxig fristad med naturlig skönhet i Thailändska viken. Bara trettio minuter från Pattaya hedonism och en och en halv timme från Suvarnabhumi flygplats, strax öster om den majestätiska thailändska huvudstaden Bangkok. När du når lobbyn tvättar en våg av lugn över dig när du blickar ut över utsiktspunkten. Ladda dina sinnen med spa-behandlingar på vår professionella Sea Sand Sun Spa. Håll din kropp i form och sinne med lätthet med en mängd olika fritidsutbud, till exempel ett träningspass i vårt fitnesscenter, magnifik fri från oändlighetsbassäng, vår doppbassäng eller en lugn terrängcykeltur genom den lokala landsbygden. Njut av solnedgångscocktails och konversationer när du har utsikt över Siambukten.
http://www.seasandsunpty.com/

Hansar Bangkok värd för gäster i en diskret intim miljö. För dig som arbetar här hjälper vi dig att fokusera på det som är viktigt genom att erbjuda en privat och säker miljö utan att ge avkall på tjänster och bekvämligheter i världsklass.

https://www.hansarhotels.com/hotels/bangkok/  

GASSAN GROUP LEGACY GOLF & RESORT är det största golfkomplexet i norra Thailand Chiang Mai. Gassan består av tre utmanande 18-håls golfbana som ligger bland olika charmiga lägen med fantastisk fredlig utsikt. erbjuder olika nivåer för alla golfare. Varje golfbana erbjuder boende med ett brett utbud av faciliteter.

https://www.gassangolf.com/